Hirdetés
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
üzenetére
aMsn-t kipróbáltam, fájlküldés megy, viszont értesítési területen nem látom. Emesene 2.11.4et használtam eddig most feltettem a 11.9et, a fájlküldést ugyanúgy nem megy... Kiírja, hogy felkérés fájlfogadására (bal felül buborékban), aztán nem tudok kattintani sehova, hogy elfogadjam.
A másik, ami igazából egyikkel sem jó: Nem fut az értesítési területen az emesene, mint mondjuk a 10.10 ben. Amikor bezárom, fut tovább, de nem tudom újra előcsalogatni az ablakot. Bár ehhez lehet hozzátartozik, hogy kicsit "buherált" a mintben az értesítési terület: van értesítési terület, indikátor kisalkalmazás, meg teljes indikátor kisalkalmazás. Egyiken sem jelenik meg... Beállítások között van egy olyan, hogy "tray icon", de hiába teszem tray iconra vagy indicatorra (ez a két lehetőség) nincs ott...
És a legszomorúbb az egészben, hogy 10.10 alatt működött...
Aktív témák
- Milyen routert?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest