Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
válasz
márNemKereső
üzenetére
Hát sajnos fogalmam sincs, hogy te hogyan állsz Linuxos témában, úgyhogy a részemről én ezt nem tudom megerősíteni. De ha azt mondod, akkor elhiszem, hogy csekély tudással rendelkezel.

(#39478) RBJ: Nem akartalak ám megbántan vagy ilyesmi, csak tényleg, hogy szinte teleszemeteled a problémáiddal a fórumot. Ezzel végül is nem is lenne baj, szívesen válaszolunk, de legalább törekedhetnél arra, hogy megértsd a rendszert, utánaolvashatnál alapdolgoknak. Ezt a launchpadot sem értem, látszik, hogy összekevered valamivel.
Amúgy meg igen, én azt gondolom, hogy akiben nincsen annyi akarat és elszántság, hogy megismerkedjen a rendszerrel és elsajátítsa a használatát, annak nem való az Ubuntu, mert csak szenvedni fog vele. Persze lehet ezt könnyen is használni meg túl is lehet komplikálni. Voltak itt olyanok akik az utóbbit űzték itt nagyiparban, csak közben nem tanultak semmit, hanem csak panaszkodtak. Én átlátom a lehetőségeket, tisztában vagyok a korlátokkal és ezekkel együtt fogadom el és használom az Ubuntut. Nem lehet bármit, nem lehet mindent megtenni, vannak bugok is, de semmi sem tökéletes.

(#39485) márNemKereső: Én, amatőr kérdésekkel? Az lenne a világvége ha előbb kérdeznék és utána keresném a választ.

Amúgy nyugodtan megkukkanthatod, hogy hány témát nyitottam az ubuntu.hu-n.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- PayPal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Filmvilág
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Wise (ex-TransferWise)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- darkFlash Shadow Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest