Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
válasz
márNemKereső
üzenetére
Hát sajnos fogalmam sincs, hogy te hogyan állsz Linuxos témában, úgyhogy a részemről én ezt nem tudom megerősíteni. De ha azt mondod, akkor elhiszem, hogy csekély tudással rendelkezel.

(#39478) RBJ: Nem akartalak ám megbántan vagy ilyesmi, csak tényleg, hogy szinte teleszemeteled a problémáiddal a fórumot. Ezzel végül is nem is lenne baj, szívesen válaszolunk, de legalább törekedhetnél arra, hogy megértsd a rendszert, utánaolvashatnál alapdolgoknak. Ezt a launchpadot sem értem, látszik, hogy összekevered valamivel.
Amúgy meg igen, én azt gondolom, hogy akiben nincsen annyi akarat és elszántság, hogy megismerkedjen a rendszerrel és elsajátítsa a használatát, annak nem való az Ubuntu, mert csak szenvedni fog vele. Persze lehet ezt könnyen is használni meg túl is lehet komplikálni. Voltak itt olyanok akik az utóbbit űzték itt nagyiparban, csak közben nem tanultak semmit, hanem csak panaszkodtak. Én átlátom a lehetőségeket, tisztában vagyok a korlátokkal és ezekkel együtt fogadom el és használom az Ubuntut. Nem lehet bármit, nem lehet mindent megtenni, vannak bugok is, de semmi sem tökéletes.

(#39485) márNemKereső: Én, amatőr kérdésekkel? Az lenne a világvége ha előbb kérdeznék és utána keresném a választ.

Amúgy nyugodtan megkukkanthatod, hogy hány témát nyitottam az ubuntu.hu-n.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs