- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
törölt tag
hogyan kell ubuntu alól usb stick-ről bootolható win7 telepítőlemezt csinálni? egyetlen értelmes leírást találtam, aszerint a dd-vel simán át kell tolni az iso tartalmát, de a probléma ezzel az, hogy így nem bootol be. ahogy elnéztem a windows alatt leírt lépéseket, aktívvá kell tenni a partíciót az usb-n, gondolom ezt a dd nem tudja megtenni, viszont ha felmásoltam az adatokat, és utána megnézem gparted alatt, akkor azt mondja, hogy nincs értelmezhető partíciós tábla a lemezen (az összes dd-vel írt usb stick esetében ez van), tehát nem is tudom aktívvá tenni, annak ellenére, hogy mountolni lehet, és látom is rajta a fájlokat.
unetbootin nem működik, a suse-hoz ajánlott parancsosros bináris image-usb-writer sem tudja kipakolni értelmesen.létezik erre valami megoldás, vagy felejtsem el?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- Amazfit GTR Mini okos óra
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs