Hirdetés
Aktív témák
-
dbius
veterán
"Érdekes" problémám akadt: A firefoxban (6.0.2) a kiegészítők hangja elnémult. Tehát hiába van beállítva bármelyik kiegészítőnek hangjelzés, egyszerűen nem működik, nem játsza le adott helyzetben a hangjelzést. (pl. gmail manager érkező email esetén, noscript blokkolás esetén, stb...)
Minden jól van beállítva, nincs hibaüzenet, konzolból történő indítás esetén sem. Lehet, hogy firefox verziófrissítés okozta, nem tudom, de megnémult. Youtube-nak, oldalaknak van hangja, azzal nincs gondom, csak a firefox alá telepített kiegészítőim némultak el.
Keresgéltem a neten, de friss bejegyezéseket ezzel kapcsolatban nem találtam, csak 2009-eseket.
Más nem tapasztalt hasonlót?
ill. firefoxnak nincs valami logja, amibe bele lehetne nézni? (~/.mozilla könyvtárat átnéztem, ott nem találtam olyan .log fájlt, amitől okosabb lennék, ill. rendszer logokban sem)
Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest