Hirdetés
- Powerbank topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
dbius
veterán
"Érdekes" problémám akadt: A firefoxban (6.0.2) a kiegészítők hangja elnémult. Tehát hiába van beállítva bármelyik kiegészítőnek hangjelzés, egyszerűen nem működik, nem játsza le adott helyzetben a hangjelzést. (pl. gmail manager érkező email esetén, noscript blokkolás esetén, stb...)
Minden jól van beállítva, nincs hibaüzenet, konzolból történő indítás esetén sem. Lehet, hogy firefox verziófrissítés okozta, nem tudom, de megnémult. Youtube-nak, oldalaknak van hangja, azzal nincs gondom, csak a firefox alá telepített kiegészítőim némultak el.
Keresgéltem a neten, de friss bejegyezéseket ezzel kapcsolatban nem találtam, csak 2009-eseket.
Más nem tapasztalt hasonlót?
ill. firefoxnak nincs valami logja, amibe bele lehetne nézni? (~/.mozilla könyvtárat átnéztem, ott nem találtam olyan .log fájlt, amitől okosabb lennék, ill. rendszer logokban sem)
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest