Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Csak te értetted meg bonyolult lelkivilágomat

Sajnos nem jutottam előrébb.
Virtuális XP alat nem tudom megadni a Win7-nek az ISO-s mappáját, hogy az általad linkelt progin keresztűl meg tudjam csinálni a Win7-es telepítős pendrive-ot.
Vagy azért mert béna vagyok vagy pedig azért mert kicsi a laptop felbontása és nem látszik az összes gomb az adott ablaknál.Még arra is gondoltam, hogy átszaladok haverhoz és rákötjük a netbook HDD-jét az asztali gépére és simán leformázzuk... ha minden igaz akkor SATA csatis a HDD esetemben.
VirtualBox Extension-t is kirpóbálom.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- darkFlash Shadow Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest