Aktív témák
-
aag
őstag
Feltettem itt egy kérdést. Megismétlem, de hozzá is fűznék egy kis monológot:
Kérdés amire senki sem tud megoldást: DVB-T TV2-nek, RTL KLUB-nak nincsen hangja. AAC kódolás. Már mindent megpróbáltam (a libaad és libaac-t is beleértve), mégsem működik. Segítsetek légyszí! (Ubi 10.10)
Van egy barátom, aki azt mondja, hogy mindegyik disztribúcióban megoldható minden, például ez a probléma is. Nos ehhez képest az Ubuntuban a gugli csak olyan helyeket mutat nekem, ahol nincs megoldás. Illetve van, adnak megoldásokat (amiket már én is mind kipróbáltam), de utána egyik helyen sincsen visszajelzés, hogy igen, sikerült. Nincs. A dolog eddi még nem lenne érdekes, de a barátomnak működik. Csakhogy neki ARCH-linuxa van, nem Ubuntu. Szóval megkérdezem: Szerintetek elképzelhető, hogy az Ubuntuban egy ilyen egyszerűnet tűnő kodek-probléma jelenleg megoldhatatlan lenne?
Egyébként azért kellene, mert nemhogy megvágni, de még transzkódolni sem tudom az így felvett video-fájlt. Ugyanis a kódernek még a dec része sem telepíthető, nemhogy még az encod-er.
Újfent kérlek benneteket: Segítsetek! Előre is köszönöm
Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs