- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
ErosenZold
senior tag
Üdv!
Nem egészen ubuntu-s kérdés, hanem kubuntus (de lényegében mind1).
Nos, leszedtem a legfrisebb kubuntu iso filet. Betallózom Daemon Toolsba és elindítom a telepítőt. Itt kiválasztom, hogy "Telepítés Windows-on belül", majd beállítóm mondjuk F partícióra (80 gigás partíció, és adok a linuxnak 20-at). Elindítom a telepítést ami szépen le is megy (igazából ez még csak kicsomagolás), majd kér egy gép újraindítást. Ezt meg is adom neki, és akkor a GRUB-ban már ott van a WIndows 7 melett a Kubuntu is, ami kiválasztható. Nos átváltok rá, majd enter, ekkor bejön a kék háttér + a Kubuntu felirat + a kurzor, de innen nem megy tovább. Vártam már vagy 3-4 percet de nem történt semmi, a kurzor huzogatást meg meguntam
. (Ez után elindítottam a Win-t, majd a kubuntu uninstalerjével töröltem az egészet)Valakinek valami tippje?
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. (Ez után elindítottam a Win-t, majd a kubuntu uninstalerjével töröltem az egészet)