Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
ErosenZold
senior tag
Üdv!
Nem egészen ubuntu-s kérdés, hanem kubuntus (de lényegében mind1).
Nos, leszedtem a legfrisebb kubuntu iso filet. Betallózom Daemon Toolsba és elindítom a telepítőt. Itt kiválasztom, hogy "Telepítés Windows-on belül", majd beállítóm mondjuk F partícióra (80 gigás partíció, és adok a linuxnak 20-at). Elindítom a telepítést ami szépen le is megy (igazából ez még csak kicsomagolás), majd kér egy gép újraindítást. Ezt meg is adom neki, és akkor a GRUB-ban már ott van a WIndows 7 melett a Kubuntu is, ami kiválasztható. Nos átváltok rá, majd enter, ekkor bejön a kék háttér + a Kubuntu felirat + a kurzor, de innen nem megy tovább. Vártam már vagy 3-4 percet de nem történt semmi, a kurzor huzogatást meg meguntam
. (Ez után elindítottam a Win-t, majd a kubuntu uninstalerjével töröltem az egészet)Valakinek valami tippje?
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. (Ez után elindítottam a Win-t, majd a kubuntu uninstalerjével töröltem az egészet)