Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive irás-olvasás sebesség
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
rankesz
veterán
S.O.S.!!!

Pár napja frissítettem az ionos htpc-t 11.04-re, de mivel az XBMC alatt a filmek lejátszása szaggatott, így gondoltam a compiz be lett kapcsolva, amit előzőleg ki kellett kapcsolni hogy rendesen menjen a lejátszás...
compizconfigban ki is akartam kapcsolni, mire elkezdett nekem kiabálni hogy ez, meg az is használja, mondom jó, akkor kapcsold ki azokat is...
Most van egy üres desktopom... se felül, se bal oldalt nincs semmilyen menü... ilyenkor mi van?
Meg tudom én ezt n00b létemre csinálni, vagy tuti reinstall?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest