Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére

Én ezt fordítva fogom fel: egy szaros Unity (és nem a komplett Ubuntu) összeomlás miatt NEM kell újraindítani a rendszert. Minek van a klasszikus gnome, konzol és az egyéb cuccok?
De közben visszajöttek az emlékek: annak idején, mikor összeomlott, párszor újraindítottam a gépet, miután ki- és visszalépés, Xorg újraindítás sem segített. Nem állt helyre, így nem erőltettem. Pedig volt azóta Compiz, Xorg, meg tán Unity frissítés is. Most is csak teszt okán néztem rá, a kernelfrissítés után. És most jó. De miért is gondolnám, hogy újra kell indítani az OS-t, mikro ez nem Windows?
@(#37388) veze
FreeBSD Live nincs.
Esetleg nézd meg egy GParted LiveCD-vel is, hogy az mit mond.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest