Hirdetés
Aktív témák
-
QuippeR
tag
Kérdéseim lennének:
1) Hogyan lehet elérni, hogy a bejelentkező képernyőnél kilistázza a felhasználókat? 7.10-es ubuntum van, átállítottam a bejelentkező képernyőt, sőt hozzáadtam az utolsó fülön a kívánt felhasználóneveket, de a lista üres, és be kell gépelnem a felhasználónevet is.
2) Lehet-e valamilyen módon NTFS partíciókat buherálni? Az ubuntu maga ext3 partíción van, de a windows xp sp2 nélkül nem ismeri fel a 13X gigánál nagyobb vinyókat, szóval gondoltam ubuntu alól lehetne megváltoztatni az egyik windows partíciót, hogy kihasználjam a vinyót. (Egyébként van-e valami hátránya, ha egy NTFS partícióra mentek cuccokat ubuntu alól? Lassabb vagy sem?)
3) Swap partíciót lehet-e telepítés után létrehozni? (Tipp: parted + mkswap-pel igen.) Telepítéskor gőzöm se volt, hogy mi ez, úgyhogy kihagytam. 1,5 giga RAM-om van, kell egyáltalán swap partíció?
4) Grafikus grubot lehet-e telepíteni egyszerűen néhány klikkeléssel, kevés gépeléssel? (Ha csak sok gépészkedéssel megy, akkor nem érdekel, annyira nem fontos, és ilyen leírásokat én is találtam.)ui: Első linuxom, úgyhogy csak kíméletesen.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest