Aktív témák
-
QuippeR
tag
Kérdéseim lennének:
1) Hogyan lehet elérni, hogy a bejelentkező képernyőnél kilistázza a felhasználókat? 7.10-es ubuntum van, átállítottam a bejelentkező képernyőt, sőt hozzáadtam az utolsó fülön a kívánt felhasználóneveket, de a lista üres, és be kell gépelnem a felhasználónevet is.
2) Lehet-e valamilyen módon NTFS partíciókat buherálni? Az ubuntu maga ext3 partíción van, de a windows xp sp2 nélkül nem ismeri fel a 13X gigánál nagyobb vinyókat, szóval gondoltam ubuntu alól lehetne megváltoztatni az egyik windows partíciót, hogy kihasználjam a vinyót. (Egyébként van-e valami hátránya, ha egy NTFS partícióra mentek cuccokat ubuntu alól? Lassabb vagy sem?)
3) Swap partíciót lehet-e telepítés után létrehozni? (Tipp: parted + mkswap-pel igen.) Telepítéskor gőzöm se volt, hogy mi ez, úgyhogy kihagytam. 1,5 giga RAM-om van, kell egyáltalán swap partíció?
4) Grafikus grubot lehet-e telepíteni egyszerűen néhány klikkeléssel, kevés gépeléssel? (Ha csak sok gépészkedéssel megy, akkor nem érdekel, annyira nem fontos, és ilyen leírásokat én is találtam.)ui: Első linuxom, úgyhogy csak kíméletesen.
Aktív témák
- Witcher topik
- Vírusirtó topic
- Assetto Corsa Rally
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Cyberpunk 2077
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest