- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Androidos tablet topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
hát, nem tudom. én több helyen is már olvastam olyan véleményeket, hogy pont a sok python-os cucc miatt nem szeretik az ubuntu-t. de mondjuk ebbe ne menjünk most bele, szerintem elegáns dolog egy gui-t js+css megoldással megcsinálni (lásd webos a palm részéről).
hiába van évek óta ilyen-olyan kiegészítő, attól még éppen nyúlás. szerintem kb a gs az első olyan felület, ami semmiben nem hasonlít a windows vagy osx által taposott útvonalra, és még unity-re is csak nyomokban (látványban nagyon nagyon minimálisan, és funkcionalitásban egyáltalán nem).
igazából nem nagyon befolyásolja a véleményemet a trend meg az erőviszonyok alakulása, amíg van normális alternatíva, addig én nem fogok unity-t használni. ha meg kvázi csak unity és kde marad linuxon, akkor még azt is megkockáztatom, hogy inkább visszamegyek win7-re, mert számomra ezek egyike sem tartozik az ergonomikus kategóriába sajnos. szóval továbbra is remélem, hogy nagyjából egál lesz legalább a unity és gs részesedése, és kicsit értetlenül állok a dolog előtt, hogy neked miért lenne annyira pozitív dolog, ha a gs veszítene. én annyira nem szeretem a unity-t, hogy ha most kukáznák a kódot, és eltűnne a Föld színéről nyomtalanul, akkor sem sírnék, de értem, hoyg egyes embereknek bejön, így nem vagyok ellene, csak azt nem szeretném, ha az általam favorizált cucc látná ennek kárát.
Aktív témák
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- F-Secure termékek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- World of Warships
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest