Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
énvagyokAdam
üzenetére
Amikor nekem gondjaim voltak egy domainben a megosztások kezelésével, akkor egy fostos realtek kártyám volt, aminek a meghajtója nem volt normálisan felkészítve a vegyes SMB/CIFS protokollokra. A csomagméret kezelése vmi egészen elcseszett volt, állandóan eldobálta a nem megfelelő méretű csomagokat.
Ezen úgy tudtam változtatni, hogy az általad beírt paramétereknél explicite megadtam egy fix értéket, de valami nem kerek értékeket.Ha a leírt változtatások nélkül nem tapasztalod a problémát, akkor szerintem kár volt berakni. Ha akkor is gond van, én megpróbálnék a guglival rákeresni a helyes értékekre (bármennyire is keresem, de nem találom azt a régebbi cikket, és mindenhol 8192-t látok beállítva)
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HBO Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anime filmek és sorozatok
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Autószerelők, autószerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest