- Milyen asztali médialejátszót?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez ma nagyon kiakasztott. A megoldás az volt, hogy a xorg.conf sorait kikommenteztem, és aztán visszatettem egy sort, restart, és ezt játszottam, mire minden helyrejött. Vagyis egyszerre nem fogadta el xorg.confot, de soronként meg igen. OMG

A monitor most megy 75Hz-en, de továbbra is unknown monitor. EDID olvasó progi szerint az egyik blokk olvasása hibás, és ezért nem megbízható. Gondolom ezért nem akarja megismerni a monitort. De ha legalább engedne egy próbát 75Hz-en...
Valamint kipróbáltam, hogy átváltom az egyéni Ubuntura a kinézetet (felhasználó váltásnál), hogy kicsit szórakozzak a compizzal, erre bejön a háttérkép, és semmi más. Mivel nem volt gnome panel sem, így tty1 terminálban kellett letiltani az automatikus bejelentkezést, hogy vissza tudjam váltani...
Szóval a szopásfaktor ezzel az Ubuntu kiadással sem csökkent.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest