Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Frissen telepítettem a 11.04-et, de szokás szerint megint képtelenség használni.
Jelenség: hoztam egy normális CRT monitort, ami már tud 1024x768 mellet 75Hz-et, és már használtam korábban ezzel a géppel. Telepítés után meglepett, hogy 1024x768-ban ment a gép, ezért eddig vért kellett izzadni. Örömöm nem tartott sokáig. Engedélyeztem a zárt nVidia drivert, telepítette és aktiválta. Újrainduláskor persze 800x600 volt, a menüket már nem töltötte be, csak villogott a bedugott pendrive ikonja, meg pl. a leállítás menüje.
Próbáltam törölni a xorgot, valamint betenni a korábban gond nélkül működő xorg fájlomat (ennek a monitornak a fájla), de azzal már odáig sem jutott el. A Xorg -configure parancs is elbukott, de nem egyértelmű, hogy mitől.
Eddigi Ubi verziók alatt az Envy féle nvidia driver volt telepítve, probléma nélkül ment. FX5200-as kariról van szó.
Most csinálok egy reinstallt, mit kezdjek a grafikával szerintetek?
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest