Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Frissen telepítettem a 11.04-et, de szokás szerint megint képtelenség használni.
Jelenség: hoztam egy normális CRT monitort, ami már tud 1024x768 mellet 75Hz-et, és már használtam korábban ezzel a géppel. Telepítés után meglepett, hogy 1024x768-ban ment a gép, ezért eddig vért kellett izzadni. Örömöm nem tartott sokáig. Engedélyeztem a zárt nVidia drivert, telepítette és aktiválta. Újrainduláskor persze 800x600 volt, a menüket már nem töltötte be, csak villogott a bedugott pendrive ikonja, meg pl. a leállítás menüje.
Próbáltam törölni a xorgot, valamint betenni a korábban gond nélkül működő xorg fájlomat (ennek a monitornak a fájla), de azzal már odáig sem jutott el. A Xorg -configure parancs is elbukott, de nem egyértelmű, hogy mitől.
Eddigi Ubi verziók alatt az Envy féle nvidia driver volt telepítve, probléma nélkül ment. FX5200-as kariról van szó.
Most csinálok egy reinstallt, mit kezdjek a grafikával szerintetek?
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen monitort vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós kamerák
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest