- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Nemrég telepítettem a Lubuntu-t barátnőm laptopjára (FuSi L7300 - VIA int. vezérlő).
Már kezdem belakni, de ami nagyon zavar, az az, hogy az egésznek elég hulla-fakó színe van a laptopon. Ha az asztali gépen indítom, már a load screen is máshogy néz ki, és a desktop is sokkal szebb, élénkebb, a "tálcának" is van színe, átmenete, a laptopon viszont mint ha csökkentett módban lenne. Ettől függetlenül a képeket, videókat jól jeleníti meg, csak a GUI elemei "sápadtak". Xp alatt nincs ilyen különbség a két gép között.
Az lenne a kérdésem, hogy ez a videovezérlő miatt lehet-e, illetve lehet-e rajta valahogy javítani?
Nagyon kezdő vagyok még a linuxban, ha hülyeséget kérdezek nézzétek el nekem.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest