Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
hello!
ubuntu 10.10 alol szeretnek wine segitsegevel egy ventrilo nevezetu exe-t inditani. neztem a hivatalos oldalon, hogy nincs meg linuxos kliens, de mas forumban lattam, hogy valaki igy wine-n keresztul hasznalja.
na szoval felraktam winet, aztan inditanam a ventrilo.exe-t es egy ilyet dob:The file '/media/8C78D2C078D2A86A/Program Files/Ventrilo/Ventrilo.exe' is not marked as executable. If this was downloaded or copied from an untrusted source, it may be dangerous to run. For more details, read about the executable bit.
meg egy linket, hogy executable bit.
megprobaltam chmoddal jogosultsagot adni a ventrilo.exe-nek, de sajnos nem akarja, mindig ez marad:
-rw------- 1 joker joker 561152 2003-12-22 15:36 Ventrilo.exeha valaki tudna segitene, azt elore is koszonom.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest