- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Megint nem olvastad végig alaposan amit irtam, mégis reagálsz.
Nem baj, amikor valamit nem olvas el az ember, de akkor
nem következetes dolog reagálni arra (amit nem olvasott el rendesen az ember).A gond veled nekem ,hogy rendszeresen ezt csinalod velem, igy pl. a közvetlen előző hsz-ed is mutatja.
Néha még hagyján lenne ... néha én is elkövetek véletlenul ilyesfajta hibákat;
de én nem rendszeresen!Mutasd meg , hol szerepel a mai első hsz-edben csillag karakter??
Hányszor irjam, hogy amit ma elsőként mutattál, kiprobláltam eddigi utolsó modszerként azt is, és az sem oldotta meg a problémám......ennyit irtál:
rm -r ÚTVONAL
(útvonal gyanánt egy példát.)Most akkor mire modositod javaslatod? Tényleg érdekel most már... konkrétan hogyan?
Azt meg, h nem értek a konzolos parancsokhoz kulonosebben , ma is irtam , és korábban tobszor is.
rm, addig oké, de milyen paraméter hatásos a problémámra??
Aktív témák
- Új pc házak! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest