Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Apple MacBook
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Nem tudom és nem tudom. Teljes formázásnál minden cellát felülír, azok pedig véges mennyiségű írást viselnek el. Illetve ebben nem vagyok biztos, mert különböző algoritmusok szolgálnak az írási műveletek szétszórására, elképzelhető, hogy értelme sem lenne a teljes formázásnak. Természetesen ettől függetlenül nem történik akkor sem semmi, ha nekiállsz és százszor leformázod fullosan egymás után. A 2.6.x + a kernelre utal, a Lucid a 2.6.32-esre épül. Nem kell semmilyen speciális program, particionáláshoz és formázáshoz is jó mondjuk a GParted.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest