Hirdetés
- Monitor hiba topik
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Powerbank topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
üzenetére
Keret sajna továbbra sem jön be.

Egyértelműen a Compiz a felelős a problémáért, egy pillanatra feljönnek az ablakkeretek, aztán ahogy a startup-ban jön a compiz már el is tűnnek.
Olvastam olyasmit, hogy az ablak téma változtatásával is sikerült vkinek úrrá lenni ezen a gondon. Úh. csatlakoznék Klambi kérdéséhez, hogyan lehet Compiz alatt ablak témát váltani? ccsm-ben nem leltem, cgwd a compiz-fusion alá gondolom nem megy (Synapticban nem láttam legalábbis ilyesmit). emerald --replace ?
Közben felfedeztem, hogy Ctrl-ALT-F1 működik, van szöveges terminál, de vissza Ctrl-Alt-F7 már nem, csak fekete képernyőt kapok. ? Így nem tudom tesztelni a gnome-window-decorator parancsot sem... (ezt is olvastam megoldásként a keret kérdésre)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASRock H110 Pro BTC+ LGA1151 Alaplap számlával, 6 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest