Hirdetés
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
2 éve azt tanultam, hogy kereken 3 darab vírus létezik Linuxon, és egyik sem terjed szabadon. Megváltozott ez a szám?
Nem. A változás oka más. Kevesebb lett a bigott linuxfan és több a jól informált-értelmes, segítőkész fórumozó. Anno amikor én itt, ebben a topikban feszegettem ugyanazt a kérdést, nemcsak-hogy trágárul leugattak, de az egyik genya moderátor abszolúte indokolatlanul kitiltotta a nickemet, méghozzá véglegesen. (Utána regeltem a mostanival.) Értelmetlen-bunkó hozzáállás volt még akkor. Mára konszolidálódott a helyzet, de persze koránt sem eléggé. Sokkal nagyobb teret kellene szentelni ennek e kérdésnek! Számomra egyáltalán nem megnyugtató a mai helyzet sem. De türelemmel várok. Minden változik. Remélhetőleg ez a kérdés is hamarosan rendeződni fog....
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest