Hirdetés
Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
vibra: Megtaláltam ezt a Zapper nevű tv programot. Megyen is, de a kép valami veszett csúnya, a hangról már nem is szólok. Megtalálta a csatornákat, de van ahol a kép jó, hang meg nem. Pedig már átnéztem a beálltásokat, amit csak tudtam. De ez legalább megy
.Viszont a tvtime továbbra sem indul el. Illetve valahogy nagy nehezen elindul terminálból (ezzel a paranccsal ha jól emlékszem: tvtime option --device /dev/video1) tudok is csatornákat keresni, de az istennek nem menti el a bállításokat. Ha bezárom a programot és menüből akarom indítani, akkor megint 1 mp-re bevillan és ennyi. Kezdem feladni
. Igazából csak ennyi bajom van. Most ismerekedem az Ubuntu-val és teszik, csak ez az egy dolog ami most zavar
.Ha van további infó ne tartsátok vissza
!
Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- darkFlash Shadow Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
. Igazából csak ennyi bajom van. Most ismerekedem az Ubuntu-val és teszik, csak ez az egy dolog ami most zavar
.
!