Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ughhh
senior tag
Üdv! Valakinek sikerült már 7900GS kártyát működésre bírni ubuntu 7.10 amd64 alatt. A zárt meghalytók telepítése után sem müxik. Most az "nv" driverrel megy de a 3D elég siralmas és nem tudok jácccani a Tremolous-al.
Próbálkoztam a gyári meghalytó telepítésével, de ha csökkentett módban próbálom akkor nem tud letölteni valamit, ha a gnome alol akarom telepíteni az sem jó mert azt mondja lőjjem le az Xservert azt meg nem tudom hogyan kell szaxerűen csinálni. 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbálkoztam a gyári meghalytó telepítésével, de ha csökkentett módban próbálom akkor nem tud letölteni valamit, ha a gnome alol akarom telepíteni az sem jó mert azt mondja lőjjem le az Xservert azt meg nem tudom hogyan kell szaxerűen csinálni.