- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
x123456
aktív tag
Felraktam egy 10.04-et megint.
Ami eddig nem tűnt fel: hová lett az intrepidben még viszonylag jól működő udev környezet?
Gondolok itt olyasmire, hogy pl. az fstab-ban már megint nem UUID alapján azonosítja a fájlrendszereket az Ubuntu.
Miért van az, hogy a gnome desktop háttérképek - tán egy kivétellel - olyanok, mintha egy EOS300D-vel készültek volna ISO1600-on? (értsd: iszonyat zajosnak látom szinte mindet)Az már csak apróság, hogy a talált leírások alapján eltávolítottam a grub2-t, felraktam helyette a régi, még valamennyire használható grub-ot, aminek elég izgalmas eredménye lett.
Szinte minden rendszerem megvan a menüben, kivéve az intrepidet. Valamiért ő is 10.04 cimkét kapott. Ráadásul látszólag valamennyit a régi root fájlrendszerrel bootolná (a kernel root= paramétere a régi volume groupra mutat), mégis az új töltődik be. A régit egyelőre nem tudom bootolni...
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- Sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest