Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kovaax
üzenetére
Hm..
Pl. leállításkor, amikor leállítja a folyamatokat, printscreen-nel, vagy valamivel nem lehet leállítani, mint annak idején még a win-t?

Vagy valahogy azt a részt nem lehet megnézni, mielőtt betölti a grafikus felületet? Mert lényegében akkor láttam. Mostani indításkor nem jött be, de leállításkor látom, de ugye elolvasni meg nem tudom, mert gyorsan eltűnik...
Nem mintha nagy gond lenne ez, hogy nem megy, csak ugye Kendek próbált segíteni, annyira nagynehezen rájöttünk, meg én is gugliztam sokat, hogy a ventivezérléshez mi kell. Legalább az megy. Csak bosszant, hogy 1 ideig ment a hotkey is, aztán 1szercsak mégse.

Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest