- A 5,25"-es keret sem maradt ki a Thermaltake mikrotornyából
- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Mini PC
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kovaax
üzenetére
Hm..
Pl. leállításkor, amikor leállítja a folyamatokat, printscreen-nel, vagy valamivel nem lehet leállítani, mint annak idején még a win-t?

Vagy valahogy azt a részt nem lehet megnézni, mielőtt betölti a grafikus felületet? Mert lényegében akkor láttam. Mostani indításkor nem jött be, de leállításkor látom, de ugye elolvasni meg nem tudom, mert gyorsan eltűnik...
Nem mintha nagy gond lenne ez, hogy nem megy, csak ugye Kendek próbált segíteni, annyira nagynehezen rájöttünk, meg én is gugliztam sokat, hogy a ventivezérléshez mi kell. Legalább az megy. Csak bosszant, hogy 1 ideig ment a hotkey is, aztán 1szercsak mégse.

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 512GB, 250GB m-SATA SSD-k
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest