Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Ah, köszönöm, ezt nem tudtam. Amúgy telepítettem egy grafikus Grub konfigurálót Ubuntu alá, amivel tudom szabályozni a delay time-ot (mennyi idő legyen az automatikus indulásig Grub-ban), illetve a default oprendszert, a Grub felbontását, valamint töltöttem le splash image-okat, de ez utóbbiakat nem tudom hol találom meg és hogyan tudnám a Grub alá varázsolni. Mindent a szoftverközpontból telepítettem.
Ja, igen, tudtok mondani olyan hőmérséklet figyelő (CPU, GPU, MB, ventillátor fordulat, feszkó értékek) progit, amelyek alacsony erőforrásigényűek, szépek (pl. widget-félék), pontosak és jól testre szabhatóak. Linux alá és Win alá is ajánlhatnátok valamit. Köszi!
Aktív témák
Aktív témák
- Mazda topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Képregény topik
- Peugeot, Citroën topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest