- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovaax
üzenetére
nem néztem a faq-ot, csak a letöltéseket, és ott a linuxra és mac-re az írja, hogy xlite.
mondjuk én próbáltam a linphone-t, és (elnézést, de) egy kalap kaka az ekigához képest. nem tudtam vele egy hívás felépüléséig eljutni, annyira instabil volt.amúgy igen, ez egy a sok voipszolgáltató közül. az áraik nagjyából egyformák ezeknek. ha regisztrálsz, akkor tudsz bankkártyával például pénzt tölteni az egyenlegedre, és arról hívni. egyes szolgáltatók adnak ingyenes perceket bizonyos irányokba (pl. általában magyar vezetékes irányba), ha töltesz fel pénzt. én voipbuster-t használok, náluk 120 napig ingyen telefonálsz a "free"-nek megjelölt helyekre, de sok más irányba is jó olcsó. főleg nemzetközi hívásoknál éri meg (nekem).
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs