Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Siriusb
üzenetére
Érdekes, nálam az elérhető és a szabad hely ugyanakkora mindenhol. Nem tudom, hogy ez nálad mitől lehet.
Amúgy túl korán örültem annak a desktop telepítőnek, használhatatlan btrfs-re telepítéshez. Először is alapból nincs telepítve rajt a btrfs-tools, így telepítésnél, ha erre akarja az ember formázni valamely partícióját, azt nem tudja megcsinálni. Sebaj, előtelepítettem neki a csomagot, újraformáztattam vele a partíciót, de kiderült, hogy a rendszer indításképtelen, valamit a GRUB telepítésénél is elszúr. Egyetlen előnye, hogy igazán gyorsan végez a telepítéssel. Az alternate CD-vel megint jó sokáig tartott a dolog, igaz, hogy legalább rendben el is indult aztán a rendszer.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen monitort vegyek?
- Suzuki topik
- Horgász topik
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest