Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Kendek
üzenetére
Ha nem lenne egyértelmű, akkor visszacsinálni úgy lehet a dolgot, hogy a top level számot kell megadni, a saját esetemben ez a parancs:
btrfs subvolume set-default 5 /media/home2
Természetesen a felcsatolt subvolume van a /media/home2 alatt.
Persze erre csak nagyon nehezen jöttem rá, ezért írom le. Már mindenre gondoltam, mindent próbáltam, de ez az 5-ös szám csak így legvégül ugrott be, hogy talán ez a megoldás.
Egyébként a subvulome-os felcsatolás nem úgy viselkedett, ahogy általában a felcsatolt partíciók, mert például a Synapticban nem lehetett lecsatolni csak fel, illetve le csak root jogokkal, de akkor sem távolította el a létrehozott csatolási könyvtárat. Nem tudom, hogy ez mitől van, de visszaállítva a dolgot, újra jó lett. A terminálos csatolásosdi minden esetben ment persze.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest