- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
válasz
Kendek
üzenetére
Ha nem lenne egyértelmű, akkor visszacsinálni úgy lehet a dolgot, hogy a top level számot kell megadni, a saját esetemben ez a parancs:
btrfs subvolume set-default 5 /media/home2
Természetesen a felcsatolt subvolume van a /media/home2 alatt.
Persze erre csak nagyon nehezen jöttem rá, ezért írom le. Már mindenre gondoltam, mindent próbáltam, de ez az 5-ös szám csak így legvégül ugrott be, hogy talán ez a megoldás.
Egyébként a subvulome-os felcsatolás nem úgy viselkedett, ahogy általában a felcsatolt partíciók, mert például a Synapticban nem lehetett lecsatolni csak fel, illetve le csak root jogokkal, de akkor sem távolította el a létrehozott csatolási könyvtárat. Nem tudom, hogy ez mitől van, de visszaállítva a dolgot, újra jó lett. A terminálos csatolásosdi minden esetben ment persze.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest