Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
kovaax
őstag
Szereztem tegnap egy MSI GeForce4 Ti 4200 kártyát a játszós gépembe, hogy felülkerekedjek az intel alaplapi videó fagyásain. Beraktam a kártyát, majd induláskor szólt az xubi, hogy nem tud valami vesa modult betölteni (a failsafe xorg.conf-ot használtam, ami gyakorlatilag üres, csak van benne a megfelelő részen egy driver "vesa" bejegyzés), és kérdezte, hogy módosítsa-e a konfigot, vagy hagyja, vagy megcsinálom kézzel. Mondtam, hogy módosítsa, csinált valamit, de csak ide jutott megint. Többszöri próbálkozás után mondtam, hogy hagyja úgy ahogy van, ekkor szöveges konzolt kaptam. Beléptem, visszaraktam a vesa sor nélküli xorg.conf-ot, majd újraindítottam. Mostmár elindult jól, és ahogy nézem, működik is rendesen, legalábbis nem fagyott még le eddig.
Mondjuk a fenti bénázás a következő félelmeimet igazolja be: a grafikus felületről konfigolható cuccok meg nem erősített források szerint hajlamosak hülyét kapni, ha az ember kézzel belejavít a konfigfájlokba. Namármost nekem a gyárilag szállított xorg.conf.failsafe -vel sem boldogult szegény...
Aktív témák
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest