Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
zoltanz
üzenetére
ja, oké, akkor én tévedtem.
no, konstruktív is legyek.
man mount
/journal
data=journal / data=ordered / data=writeback
Specifies the journalling mode for file data. Metadata is always journaled. To use modes other than ordered on the root file system, pass the mode to the kernel as boot parameter, e.g. rootflags=data=journal.journal
All data is committed into the journal prior to being written into the main file system.gondolom ha az fstab-ba is beveszed ezt az opciót, akkor a köv. mountnál alkalmazza. ha hirtelen kell, akkor -o remount,rw,data=journal
Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BIOS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Progressive, Breakbeat & Nightlife topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest