Aktív témák
-
törölt tag
megérdemel egy új hsz-t

Kendek!
kipróbáltam a rendszerment-et. gratulálok. azt nem tudom, milyen gyorsan menti el az állapotot, mert tegnap este belealudtam. a helyreállítás viszont gyors, az egész rendszerről max. 1-2 perc. igaz, csak egy alaptelepített Lubuntun próbáltam, de VBoxban 512MB rammal, 1,73GHz procival. a teljes rendszer visszaállítása kb. 1 perc volt.
két kérdés:
1. több/hosszabb manual lesz hozzá?
2. sem a teljes visszaállításnál, sem a felhasználó saját fiókjának visszaállításakor nem törlődött egy utólag létrehozott doksi. ez direkt? ha igen, akkor ilyenek miatt is majd jó lenn egy hosszabb.nem vagyok egy nagy spíler backup téren, sőt, igazából még sosem csináltam, ilyesfajta módon sem. de nekem eddig jónak tűnik! köszi.

Aktív témák
- Linux Mint
- Milyen TV-t vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs