Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
ntomka
üzenetére
Nincs ott a java és most hogy mondtad, a kiegészítőknél rákerestem, telepítettem és az újraindítás után sincs ott.
- Hopp, most a telepített verziós CIB kliens megy. Jó lesz ez.danaboy:Én is azért kérdezek ennyit,mert friss hús vagyok, így sajnálom de nem tudok segíteni. Bár reménytelen nem vagyok, az összes gépünkön és még a saját munkahelyin is már Lucid van, és nagyon kevés kompromisszummal, de nem hiányzik a windows.

Aktív témák
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Steam topic
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- Hopp, most a telepített verziós CIB kliens megy. Jó lesz ez.