Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Aktív témák
-
spammer
veterán
Nem tud valaki valami megoldást a suspend-re? Laptopomon (acer 3103) nem működik, ébresztés után a képernyő összevissza villog meg szétesik. Hibernálás le sem kapcsolja..
Próbáltam uswsusp-pal, de azzal sem ment a Lucid, pedig anno még a 7-es ubuntuval ment asszem..A másik, hogy az fglrx driver feltettem, megjelent menüben a catalyst control center, de azt írta, nincs ATI graphics driver telepítve.. Leszedtem legfrissebb ATI drivert (.run) felraktam, de akkor is azt írta, hogy nincs driver telepítve. Synaptics alól nyomtam egy remove-ot az fglrx-nek, de nem tudta letörölni és most ott van brokenként.. Se újrarakni nem engedi, sem törölni, sem upgradelni mert vmi hiábal elszáll (nem emlékszem pontosan a hibára, és most win alól írok, de vmi E:\var\cache vagy vmi hasonlót írt ki)..
Live CD-ről nem lehet újratelepítés nélkül visszaállítani a rendszerfileokat, alap drivereket stb., anélkül hogy újraraknám az egészet?
Szeretném már használni a rendszert, de állandóan elcsesződik valami

Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest