Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Azt állítsd be, hogy ne legyen title bar.

(#26189) Sianis: Talán ideje lesz más window decoratort, vagy akár ablakozót néznem. Nem értem miért kell szétcseszni egy több évtizede jól működő rendszert.
Nyitott vagyok az új, innovatív dolgokra (pl. wines ribbonok nagyon bejönnek), de ez a túrjuk szét a title bart és rakjunk bele minden haszontalan dolgot nem tetszik. 
Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Warhammer 40.000
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Cyberpunk 2077
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nyitott vagyok az új, innovatív dolgokra (pl. wines ribbonok nagyon bejönnek), de ez a túrjuk szét a title bart és rakjunk bele minden haszontalan dolgot nem tetszik.