Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
ArGab
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Próbáltam azt is meg lehúztam az fglrx-et is csomagkezelővel, ugyanazok a tünetek. Mondjuk úgy láttam a verziószámuk is ugyanaz.
A gondom annyi vele, hogy 100%-on járatja a ventit folyamatosan a notiban, ami olyan 40-45dB zajt jelent. Eddig úgy tapasztaltam, csak a zárt driver esetén van rendes ventilátor fordulatszám szabályozás. Ha erre lenne valami más javaslat, annak még jobban örülnék, mert minden más tekintetben jobb a nyílt driver.
Aktív témák
Aktív témák
- Vivaldi (böngésző)
- Gitáros topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Exkluzív órák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Crimson Desert
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest