Hirdetés
- AMD FX
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Nos... Szépen bebootolt, igaz majdnem be..artam amikor teljes hangerővel benyomta az indító zenéjét...
BG bácsi már megtanulta, a Vistánál egész szolid mjuzik van.NA, de nem ez a lényeg. Először nem ismerte fel az egeremet. Nem egy mai darab, egy Logitech Bluetoot-os rágcsáló. Többször újraindítottam, de hiába. Amikor Win-el bootoltam, akkor már az sem ismerte, csak látta, hogy ott van, de nem találta a drivert. OK. Egércsere, azzal már ment rendesen. Egy picit fapadosak tűnik, ami nem is lenne gond, mert gondolom szépen testreszabható, azonban az effekteket nem engedte betölteni, mert nem látta a hálót. Gondoltam megnézem hogyan kell feltolni a netre, de eddig nem jöttem rá. Teljesen manuális beállítások kellene neki, vagy a próba verzión nincs net?
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BG bácsi már megtanulta, a Vistánál egész szolid mjuzik van.