Hirdetés
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
"akkor átfogalmazom"
A fogalmazásoddal nem volt semmi gond. Elméletben egyet is értenék veled. A gyakorlat viszont mást mutatott. Körbejártam eléggé a dolgot. nem ment másképpen, csak root módban indítva.
A másik, hogy én most először próbáltam ki teljes mélységében a VB-t. Nem volt rá ennyi időm eddig egyfolytában. Most, ünnepek alatt eljutottam valameddig. Sajnos nem addig, hogy tisztán a VB alatt működtessem az XP-t. Így két gépet kell egész nap bekapcsolva tartanom. Jó lenne ezt egyszer kiváltani. Megjegyzem, nem az USB miatt van ez, hanem az overlay hiánya miatt. Gondolom a notim X450-es videokártyája még túl friss. Még nem csinálták meg hozzá. Szóval az idő talán megoldja...
Aktív témák
- OpenWRT topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest