Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
üzenetére
Köszi neked is a választ.
Értem, tehát betölti a flash animaciokat, aztan a hardvertől fugg, mennyire birja el azokat._ _Kérdéseim:
- Milyen kémkedésre gondolsz? Van annak valami speckó jellege, vagy csak a szokásos, google-os, microsoft-os, jogvédőszervezetes stb. dolog?
- Egy bizonyos oldal nagyon kellene nekem, de Javát használ,
ami még nem lenne gond önmagában a CPU terhelésre nézve a P3-as gépemen (más javás oldalak lazán futnak FF-on nálam, ubiban is , xp-ben is), de van egy gyanum, hogy flash-eket is indít
(sajnos nem értek ehhez, nem tudom, mely animációk számitanak flash-esnek egy adott weboldalon). Lehet, hogy mivel ha flash is van rajta, a Java használatával EGYÜTT már a Firefoxon mulik, hogy terheli CPU-mat, és létezhet más browser, amin a kérdéses, website-n futó alkalmazás lazábban fut?
Nagyon jó lenne egy ilyen, számomra, mert az, a Firefox-on képtelen normalisan futni, ubi alatt.
(WindowsXP-men még nem teszteltem, de ott minden gyorsabb - ez P3-as gépen feltűnő.)Mzx
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Linux kezdőknek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- További aktív témák...
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest