Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WayteQ xTAB-8Q
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
üzenetére
Köszi neked is a választ.
Értem, tehát betölti a flash animaciokat, aztan a hardvertől fugg, mennyire birja el azokat._ _Kérdéseim:
- Milyen kémkedésre gondolsz? Van annak valami speckó jellege, vagy csak a szokásos, google-os, microsoft-os, jogvédőszervezetes stb. dolog?
- Egy bizonyos oldal nagyon kellene nekem, de Javát használ,
ami még nem lenne gond önmagában a CPU terhelésre nézve a P3-as gépemen (más javás oldalak lazán futnak FF-on nálam, ubiban is , xp-ben is), de van egy gyanum, hogy flash-eket is indít
(sajnos nem értek ehhez, nem tudom, mely animációk számitanak flash-esnek egy adott weboldalon). Lehet, hogy mivel ha flash is van rajta, a Java használatával EGYÜTT már a Firefoxon mulik, hogy terheli CPU-mat, és létezhet más browser, amin a kérdéses, website-n futó alkalmazás lazábban fut?
Nagyon jó lenne egy ilyen, számomra, mert az, a Firefox-on képtelen normalisan futni, ubi alatt.
(WindowsXP-men még nem teszteltem, de ott minden gyorsabb - ez P3-as gépen feltűnő.)Mzx
Aktív témák
- Dell Inspiron 15 5567
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest