Hirdetés
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
üzenetére
Köszi neked is a választ.
Értem, tehát betölti a flash animaciokat, aztan a hardvertől fugg, mennyire birja el azokat._ _Kérdéseim:
- Milyen kémkedésre gondolsz? Van annak valami speckó jellege, vagy csak a szokásos, google-os, microsoft-os, jogvédőszervezetes stb. dolog?
- Egy bizonyos oldal nagyon kellene nekem, de Javát használ,
ami még nem lenne gond önmagában a CPU terhelésre nézve a P3-as gépemen (más javás oldalak lazán futnak FF-on nálam, ubiban is , xp-ben is), de van egy gyanum, hogy flash-eket is indít
(sajnos nem értek ehhez, nem tudom, mely animációk számitanak flash-esnek egy adott weboldalon). Lehet, hogy mivel ha flash is van rajta, a Java használatával EGYÜTT már a Firefoxon mulik, hogy terheli CPU-mat, és létezhet más browser, amin a kérdéses, website-n futó alkalmazás lazábban fut?
Nagyon jó lenne egy ilyen, számomra, mert az, a Firefox-on képtelen normalisan futni, ubi alatt.
(WindowsXP-men még nem teszteltem, de ott minden gyorsabb - ez P3-as gépen feltűnő.)Mzx
Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest