Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Tudom, tudom, épp arra (is) vonatkozott egyik válaszom.

Bocs mindenkitől, ha most esetleg ismételném más szavait (csak részben olvastam el pinnacle-nek szánt hsz-eket) , de még annyit a jelszavas dologhoz: ha gond van vele, akkor másolás helyett irdd be manualisan, ugyanis néha előfordul, hogy
copy-val nem teljesen korrektül menti el; asszem mintha pl. space-t rakna bele néha, vagy ilyesmi; régen volt evvel gondom, nem tudom már, mi volt, de volt honapokkal ezelott ilyen gondom; meg mastol is hallottam, h nekik is néha.
Ja és nem tudom, megválaszolták-e már neked, de inkább legyen kétszer , mitn egyszer sem ez az egy mondat: ubuntu live cd-ről azt tapasztaltam (és ha jol remlik, utolag itt meg is erősitették számomra, h jol tapasztaltam), hogy NEM CSAK a RAM-ot veszi érdemben igénybe , hanem a vinyót mint virtualis memoria; persze cak ha vagy üres és formazott a vinyó (HDD), vagy vinyón levő oprendszerben (pl. ha fenn van windows) létre lett hozva virtualis memoria (lapozo file).
(Az ubuntu egyébként tobbségében jol kezeli a windows-os particiokat.)
__
Aktív témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kés topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest