Hirdetés
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Milyen alaplapot vegyek?
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Házimozi haladó szinten
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Akciókamerák
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
Aktív témák
-
harry
veterán
Erre tipp? Notification arenában az ikonoknak nem áttetsző a háttere, illetve szeretném innen ivenni a hangerő ikont, van rá mód?
Reméltem megoldódik egy régebbi problémám, de most se jó, áh, szar az egész
Írtam korábban is, hogy bekapcs/belépés után mozog a kurzor, de néha nem érzékeli, kattintgatok valahol, és teljesen más területen aktív, nem tudok ablakot váltani néha, és fogalmam sincs mitől van. Volt 9.04 alatt, újratelepítés után valamennyivel szintén, most 9.10 upgrade után is. Notebook-on nem tapasztaltam ilyet. GDM restart után jó.Ez mégis minek a hibája lehet? xorg, driver, compiz/effekt (kétlem), ablakkezelő, vagy mi? Nagyon idegesítő. Vagy hogy kereshetnék rá egyáltalán ilyen hibajelenségre?
Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hálózati / IP kamera
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Írtam korábban is, hogy bekapcs/belépés után mozog a kurzor, de néha nem érzékeli, kattintgatok valahol, és teljesen más területen aktív, nem tudok ablakot váltani néha, és fogalmam sincs mitől van. Volt 9.04 alatt, újratelepítés után valamennyivel szintén, most 9.10 upgrade után is. Notebook-on nem tapasztaltam ilyet. GDM restart után jó.