Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
És még mindig nem jó

Komolyan nem értem. Újrahúztam a rendszert teljesen, tegnap jól ment, ma már nem, nem lehet rendesen kattintani (nem érzékeli, vagy úgy látja máshol van), néha nem megy alt-tab, használhatatlan, vicc, szar.Pedig most 0 effekt, nincs driver (korábban volt, azzal ugyanez), nincs dock, nem tudom mitől van...
-
-
Siriusb
veterán
Harry,
Jobb klikk az ikonon, remove from panel (magyarban gondolom eltávolítás panelről).
Egér kurzor: régebben nekem is volt ilyen problémám az ubiban, és meg is oldottam, csak már nem emlékszem miként. Compiz talán??? Próbálj rákeresni itt a fórumban, hátha írtam róla.qwertly
Arra rájöhettél volna, azért üres, mert új fájlt hozol létre.
Grub2, mert ezek szerint azt használsz, gondolom ubi9.10, kicsit (?) másképp működik. Ezt nézd át: [grub2]
Aktív témák
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen Blu-ray írót?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Autós topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Grub2, mert ezek szerint azt használsz, gondolom ubi9.10, kicsit (?) másképp működik. Ezt nézd át: