Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Sianis
üzenetére
?? hogy magyarul vannak?? nem értem, ez most vicc?
Nah, mégegyszer irom: Emesene kliens-sel bajlodtam, nem tudtam mukodesre birni, beléptem hibátlanul logommal, és mégis -egy korábbi hsz-emben emlitett- hibajelzést adott. Ugyanugy belépek aMSN-nel, és avval meg mukodik az msn loginom (hotmail-es, szokasos).
Ezert használok már aMSN-t, Emesene helyett, arről szolt a hsz-em, amire azt reagáltad.Szoval mit szerettél volna mondani?
Vagy csak vicc volt? Nem vágom, bocsi .
Tényleg csak azert, hogy értsem.
Lehet, h csak félreértettuk egymast...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nah, mégegyszer irom: Emesene kliens-sel bajlodtam, nem tudtam mukodesre birni, beléptem hibátlanul logommal, és mégis -egy korábbi hsz-emben emlitett- hibajelzést adott. Ugyanugy belépek aMSN-nel, és avval meg mukodik az msn loginom (hotmail-es, szokasos).