Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Wubi: win alól elindítod a telepítést, mint bármelyik szoftver esetén. Restart után lesz boot-menü, onnan tudsz indítani wint/ubuntut.
Nekem nem szimpatikus ez a megoldás, egyszer gondjaim voltak vele, míg az éles ment jól. Ha tesztelni akarok, akkor virtuális gép, ha használni, akkor éles rendszer, ahhoz meg particionálsz, vagy win alatt lenyúlsz egy részt magadnak, vagy ubi telepítővel.
Ez esetben a "visszarakás" úgy megy, mint bármilyen más particionáló esetén: win alól ext3 törlése, a meglévő ntfs-t meg megnagyobbítod. Én személy szerint utálok ilyenekkel játszani, ment már tönkre partícióm ilyesmi miatt.
Én a helyedben ubuntu telepítővel szereznék magamnak helyet, 10gb elvileg bőven jó (nálam most 3.8-at foglal a notin lévő rendszerem, a szerver 2.2gb-ot, szóval nem kell olyan sok), oda felraknám, használnám, örülnék.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest