Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Wubi: win alól elindítod a telepítést, mint bármelyik szoftver esetén. Restart után lesz boot-menü, onnan tudsz indítani wint/ubuntut.
Nekem nem szimpatikus ez a megoldás, egyszer gondjaim voltak vele, míg az éles ment jól. Ha tesztelni akarok, akkor virtuális gép, ha használni, akkor éles rendszer, ahhoz meg particionálsz, vagy win alatt lenyúlsz egy részt magadnak, vagy ubi telepítővel.
Ez esetben a "visszarakás" úgy megy, mint bármilyen más particionáló esetén: win alól ext3 törlése, a meglévő ntfs-t meg megnagyobbítod. Én személy szerint utálok ilyenekkel játszani, ment már tönkre partícióm ilyesmi miatt.
Én a helyedben ubuntu telepítővel szereznék magamnak helyet, 10gb elvileg bőven jó (nálam most 3.8-at foglal a notin lévő rendszerem, a szerver 2.2gb-ot, szóval nem kell olyan sok), oda felraknám, használnám, örülnék.
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest