Hirdetés
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Wubi: win alól elindítod a telepítést, mint bármelyik szoftver esetén. Restart után lesz boot-menü, onnan tudsz indítani wint/ubuntut.
Nekem nem szimpatikus ez a megoldás, egyszer gondjaim voltak vele, míg az éles ment jól. Ha tesztelni akarok, akkor virtuális gép, ha használni, akkor éles rendszer, ahhoz meg particionálsz, vagy win alatt lenyúlsz egy részt magadnak, vagy ubi telepítővel.
Ez esetben a "visszarakás" úgy megy, mint bármilyen más particionáló esetén: win alól ext3 törlése, a meglévő ntfs-t meg megnagyobbítod. Én személy szerint utálok ilyenekkel játszani, ment már tönkre partícióm ilyesmi miatt.
Én a helyedben ubuntu telepítővel szereznék magamnak helyet, 10gb elvileg bőven jó (nálam most 3.8-at foglal a notin lévő rendszerem, a szerver 2.2gb-ot, szóval nem kell olyan sok), oda felraknám, használnám, örülnék.
Aktív témák
- iPhone topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest