Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
upszilon
üzenetére
Szerintem ezt ne Vladinak írd, értelmes kérdésre mindig segített.
Nekem is sokat segített (akár csak itt a többség), mert én is alapjában wint használó emberke vagyok, aki kacsingat Ubuntu felé. Ha nem segítenek, el sem tudok indulni. Pl. életben nem jöttem volna rá, hogy az apci beállításokat kell megbuzerálni, hogy ne dobja el a hálókari a kapcsolatot a kis P3-as gépemben...
Volt pár ennél idiótább, nyakatekertebb problémám, hogy pl. hogyan állítsunk be 800*600-nál magasabb felbontást, ha az Ubi szerint (az edid adatok alapján) a monitor nem támogatja, stb, és Vladi meg a többiek mindig segítettek.Kicsit végiggondolva Ubi dolgait, sok dolog logikus benne, csak berögzült nálam (meg sokunknál) a windows sok év alatt, 8-as Ubi verzió előtt éltemben nem láttam működő linuxot, pedig már lassan 24 leszek, aztán most így a 9.10-es verzióval már végre tudom használni úgy, ahogy szeretném, megy a 3D, van teljes CCC-m, van Audigy támogatás, stb.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest