Hirdetés
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
kozyadam
üzenetére
Talán kicsit félreérted a dolgot. Nekem a saját feltelepített programjaimmal és a saját beállításaimmal készreformált Ubiról kéne tudnom készíteni egy új telepítőcédét. (Illetve DVD, mert CD-re már nem fér fel.) Elvileg a Remastersys pontosan erre lenne való. Sokat kínlódtam már vele. Sajna a 9.10-es ubinak vannak cifra dolgai, amik miatt nem megy tökéletesen a produkció. Már sok cifraságát kiderítettem, de még közel sem mindet. Jó lenne egy pontokba szedett silabusz, amit végigkövetve valóban működne a dolog. Talán valaki egyszer majd elkészíti...

Aktív témák
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Philips LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest