- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Olvasd el még egyszer amiket írtam. Nincsen benne feléd, vagy bárkinek személyesen irányuló bántási szándék. Tényközlés volt. Nem működött egy csomó tanács. Főleg azok, amiket egyesek csuklóból ismételgetnek itt. Például, hogy nem kell internet security szoftver. Vagy hogy nem kell kodekpak. Pedig de! Kell! Többek között ezért mondtam, hogy vak vezet világtalant játék folyik ebben a fórumban. De ez nem bántás. Ez kritika, ami még jobban kiemeli azokat, akik valóban jó tanácsokat adnak és elválasztja azoktól, akik csak ... de nem írom le még egyszer, mert amilyen sértődékeny vagy, már sírva is fakadsz. Nézd, jótanácsot adni nagyon nehéz feladat. Senki sem várja el, hogy minden tanácsod 100%-os legyen. És azt is látnod kell, hogy az önzetlen tanács fizetsége a "köszönöm". Tekintélytiszteletet itt ne várj. Ez topik, nem parlamenti páholy.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest