Hirdetés
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt nem nagyon értem. Mi az a mínusz lehetőség a zárójelben? Már miért csökkenne adott esetben azonos gépen a 64 bites változat esetén a feladat-végrehajtás sebessége?

Ezenkívül ha van normálisan 64 bitre megírt változata adott programnak, akkor a sebességváltozás nem 5%, hanem annál sokkal több is lehet. Legalábbis kiindulva abból, hogy én próbáltam Windows 7 alatt a Photoshop 32 ill. 64 bites változatát, valamint a 7-Zip 32 ill. 64 bites változatát, és igen jelentős a különbség a 64 bites változat javára.
Ez az 5% nem is nagyon értem, hogy jött ki, hogy lehet így általánosítani? Eleve minden program más adottságokkal rendelkezik, a programozók az egyes változatokat nyilván másképp írják meg, és a sort lehetne folytatni.Szerk.: lehet, hogy azt akartad kifejezni, hogy ÖNMAGÁBAN attól, hogy 32 vagy 64 bites egy oprendszer, nem feltétlenül lesz egyes programok végrehajtási sebessége gyorsabb (ELVILEG, bár én érzésre mást gondolok, de ez mellékes), de akkor igencsak félreérthető volt, amit írtál.
Aktív témák
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs