Hirdetés
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ja, majd megpróbálom lefordítani Linuxra, de nem nagyon értem, miért nem csinálnak a programból eleve Linuxos változatot...
Ennyire sok pluszmunka lenne?
(nyilván a nagyobb célközönségre koncentrálnak, dehát csesszék meg
)
De most nézem a Notepad++ hivatalos oldalán, wine-os megoldást kínálnak, hát elég ratyi
: How to install Notepad++ on LinuxA TC-t FileZillával szemben azért preferálom, mert a sok TC-s billentyűkombináció miatt számomra jóval gyorsabb a használata.
Szerkesztőből már kipróbáltam: SciTE, BlueFish, Screem, gedit, Krusader beépítettje, de még mindig a Windows-os Notepad++ tetszett a legjobban.
Nyelvvel kapcsolatban: én pont visszafelé akartam megcsinálni, hogy magyarból angolt készítsek, és sikerült:
Rendszer>Adminisztráció>Nyelvi támogatás>Nyelvek telepítése vagy eltávolítása... (neked ugyanez angolul) menüpont alatt telepítettem a nyelvet, és megvolt. Ki- majd visszajelentkezéskor már megváltozik a nyelv.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gumi és felni topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennyire sok pluszmunka lenne?
)
: