Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
PROHARDVER! témák
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
gyurman
tag
Na én pont játszottam ilyennel, ha érdekel jobban rágyúrok én is napokig szenvedtem a mount.cifs-el. Küldök konfigot is meg mindent ha akarod, de figyelmeztetlek, én nem tudtam megoldani semmilyen kapcsolóval hogy normális ékezetek legyenek. Most keresek más megoldást.
Ja és valamiért ha egy gép fel volt mountolva, akkor a másik már nem tudta. Bogaras az egész.
Samba4 használható valaki próbálta?
Miért jó mountolni? DVD író proginak hogy adod elő, hogy a smb://akármiről szedje az adatokat, vagy talán a képnézegető progi is behányna egy ilyen pathtól, nem?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest