Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
válasz
DraXoN
üzenetére
Nos, én kb. egy hónapig használtam a nyílt drivert HD3200-al. 3D sebességben jó, sőt egész jó, de Karmic alatt időnként előjönnek grafikai bugok amik eléggé idegesítőek, bár lehet, hogy főként csak komoly Compiz használattal, mert én úgy néztem. A videóknál a hardveres gyorsítás viszont nem megy, főként, hogy nem a RadeonHD kell a 3D-hez, így gyenge procival nem érdemes HD videókat nézegetni, de az is igaz, hogy fglrx-el is csak smplayer alatt tudtam belőni normálisan.
Tesztelgettem a Lucidot is, ott már ezeket a grafikai bugokat nem véltem felfedezni, bár igen sokat nem tudtam használni, mert újraindításkor mindig csökkentett grafikai módban akaródzik indulni, így használhatatlan.
Összességében akkor az a véleményem, hogy ezt a nyílt meghajtót legelőször majd a 10.04-ben érdemes használni, és ott is lesz hivatalosan támogatva a dolog, addig pedig maradjon a jó öreg fglrx.
Aktív témák
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest